OM FÖRENINGEN

Mitt i den vackra villastaden i Edsviken, Sollentuna, byggdes Brf Edsvikens Torg med inflyttning våren 2014. 

I det välrenomerade villamorådet framträder idag ett småskaligt kvarter med 26 attraktiva lägenheter i storlekar om 2 – 4 rum och kök. Föreningen har två lokaler med Gateau och STC, fd (Puls & Träning) som hyresgäster. Det finns också en gårdsbyggnad som innehåller förråd, soprum och cykelrum). Föreningen har också 4 parkeringsplatser utomhus och 28 garageplatser (vara 24 med laddstolpe). 

Husen är ritade av arkitektkontoret Engstrand och Speek och bjuder på genomtänkt arkitektur som lyckas kombinera praktisk bekvämlighet med stilren design. 

Föreningen har uppvärmning via bergvärme och 2019 installerades solceller på taken som producerar ca 30% av föreningens behov. Varje lägenhet har också en egen fläktanläggning med värmeväxlare(FTX). 

2020 tog föreningen fram en miljöplan och miljöpolicy som är vägledande för boende i föreningen och styrelsen. Se bilaga nedan 

Mäklarbild 

Mäklarbild kan beställas från SBC. Logga in som mäklare på SBC-Mäklarservice. 

Avgifter 

  • Föreningen har sedan starten haft samma månadsavgifter. I avgiften ingår även Bredband,Basutbud TV samt telefonanslutning.
  • Det finns för närvarande inga planer på att höja månadsavgiften (april 2022)
  • Månadsavgiften för garageplats är 900kr.
  • Månadsavgiften för parkeringsplats utomhus är 500kr.
  • De som använder laddstolpar debiteras för närvarande 250kr/månad. Slutavräkning görs årsvis baserat på konsumtion och vägt elpris.
    baserat på konsumtion och vägt elpris.

Adressupgifter till föreningen
FIRMA:
Orgnummer: 769622-5510

Bostadsrättsföreningen Edsvikens Torg
c/o Österåkers Bostadsrättsförvaltning
Box 226
851 04 SUNDSVALL

Gatuadresser: Edsviksvägen 84A-84E och Hedviksdalsvägen 1A-1C.

Epost: info@brfedsvikenstorg.se

BILAGOR