OM FÖRENINGEN           

Välkommen till Brf Edsvikens Torg som ligger i mitt i den vackra villastaden i Edsviken, Sollentuna, nära natur och Edsvikens vatten.

Som boende i Brf Edsvikens Torg har du tillgång till Edsviken-området med grönskande fält, historiska intressanta områden med Vikingagravar, trevliga picknick och grillplatser, utegym, vackra Edsbergs slottspark, bad- och båt-möjligheter och gångvägar för härliga långpromenader samt vackra cykelvägar. I närheten finns också Stallbackens kultur med konstutställningar och aktiviteter.

Bostadsföreningen omfattar 26 ljusa och attraktiva lägenheter, byggda 2013, i storlekarna 2-4 rum och kök. Husen är ritade av arkitektkontoret Engstrand och Speek och bjuder på genomtänkt arkitektur som kombinerat praktisk bekvämlighet med stilren design. Du har närhet till Sollentuna C med en stor mängd butiker och mataffär samt bra kommunikationer med buss och pendeltåg.

Vi är miljömedvetna. Förutom laddstolpar för 28 laddbara bilar kommer mer än 35% av elförsörjningen från solceller på taket. I miljörummet har vi lättillgängligt kärl för återvinning av plast, papper, organiskt avfall, glas och tidningar samt batteri- och glödlampor. 

Föreningen har två hyreslokaler (Gateau och STC, fd Puls & Träning), en fin innergård med vackra planteringar, lekplats, bänkar och bord, en gårdsbyggnad/miljörum, ett garage med 28 platser med laddstolpar samt 4 parkeringsplatser utomhus.

https://www.gateau.se/butiker/edsviken/

https://www.stc.se/klubbar/sollentuna-edsvikens-torg/

 

 

Adresskarta (pdf) >>

Föreningsfakta

Edsviksvägen 84A-84E och Hedviksdalsvägen 1A-1C.
 
Lägenhetsfördelning:
5st 4:or, 19st 3:or, 2st 2:or
 
Organisationsnummer: 769622-5510
 
Firma:
Bostadsrättsföreningen Edsvikens Torg
c/o Österåkers Bostadsrättsförvaltning
Box 226
851 04 Sundsvall