Gateau Hantverksbageri

Öppettider:
Måndag – fredag 07:00 – 18:00
Lördag 07:30 – 18:00 
Söndag 07:30 – 18:00

Tel: 08-519 791 10

”Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg, precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Brödet bakar vi med de allra bästa råvarorna. Dessutom bakas brödet nära dig vilket gör att vi kan undvika långa transporter.”

 

STC Training Club

Öppettider:
Alla dagar 05.00 – 23.00
Tel: 010 487 52 13

”Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv.Träningsanläggningarna är designade för att tillgodose ett varierat utbud av gruppträning som främst baseras på program från Les Mills, det världsledande företaget inom gruppträning där alla våra gruppträningsinstruktörer är certifierade och licensierade för att alltid leverera kvalitet. Vi har även ett stort gruppträningsutbud av egenutvecklad gruppträningskoncept där instruktörerna utbildas och licensieras löpande. Våra klubbar har den senaste träningsutrustningen av bästa kvalitet och våra personliga tränare är certifierade och licensierade för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga träning till våra medlemmar.

Vårt samhällsåtagande som företag och friskvårdsleverantör sträcker sig längre än att öppna upp dörrarna för människor som önskar träna. Vi tror på gemenskap och designar därför våra anläggningar till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer. Ambitionen med vår verksamhet har alltid varit att betraktas som en seriös aktör med ett prisvärt erbjudande, så att alla människor i alla åldrar har rätt förutsättningar att leva ett friskare liv och stärka folkhälsan.”